Afbeelding van mijzelf, Jonathan Polak

Het gezicht van Export Media

Wie is toch die man achter die camera? Dat ben ik, Jonathan Polak! Videograaf en storyteller, gespecialiseerd in bijzondere bedrijfsverhalen.

Nadat ik jaren heb gewerkt als kok in verschillende restaurants, kwam ik dankzij een goede vriend en tevens cameraman van BNN/VARA in aanraking met video. Dat bleek een gouden zet. Ik leerde van hem de fijne kneepjes van het vak en Export Media ontstond.

Bijzondere bedrijfsverhalen

Nu schiet ik bijzondere bedrijfsverhalen. Voor zowel bekende merken als lokale ondernemers: In ieder bedrijf schuilt namelijk een mooi verhaal!
Met het in beeld brengen van deze verhalen, verteld door een gepassioneerde eigenaar, medewerker of klant, geef ik bedrijven een gezicht.

Van niets, iets maken

Dankzij mijn ervaring in de keuken let ik op de kleinste details. Die maken het verschil. En dat zie je terug in mijn video’s. Voor beiden geldt: ik maak van niets, iets. Eerst kon ik mijn creativiteit kwijt in gerechten, nu in video’s. In beide gevallen gaat het om bedenken, uitvoeren en bijschaven tot het perfect is. Tot in de kleinste details. Daar hou ik van. En dit doe ik ook graag voor jou!

Benieuwd naar mijn werk?

Bekijk mijn portfolio!

Contact

Adres

Export Media
Blauwververstraat 16
7772 WC Hardenberg
KVK 71655530